ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА
За да направите поръчка от най- големия онлайн магазин за дизайнерски лири за баня в България- Heating4bath.com е нужно да добавите желания продукт в количката за пазаруване, след това въвеждате данни за доставка. В полето ” Бележка към поръчката” отбележете удобен за Вас офис на куриерска фирма Спиди. Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за продукти на стойност над 499 лв. до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт. Ако Вие желаете да доставим лирата за баня до адреса Ви, тази услуга се заплаща от Клиента. Преди да приключите поръчката, имате възможност да изберете начин на плащане с банкова карта или да изберете плащане при доставка с наложен платеж. Всички лири за баня, които изпращаме са с опция преглед на място в офиса на куриера или на място при доставка до адреса Ви. Клиента е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и да уведоми незабавно доставчика /фирмата куриер и Продавача/ при установени несъответствия, липси или повреди. Ако Клиента не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
Срока за доставка е съобразен с графика на обслужване на куриера до населеното място на Клиента .
Цената за куриерската услуга се определя на база тегло, размер и такса “наложен платеж” на всяка индивидуална поръчка и са за сметка на Клиента, в случаите, когато продукта трябва да се достави до адреса на Клиента по негово желание.
Преди доставката на поръчаните продукти, онлайн магазина heating4bath има право да се свърже с Клиента на посочения от него телефон с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Heating4bath не носи отговорност за неизпълнение на поръчка, в случаите, когато потребителят посочи неверни и/или непълни и неточни данни като адрес за доставка и телефон за връзка. След като сме приели и уточнили подробностите около поръчката Ви, ще Ви доставим продуктите в рамките на 1-3 работни дни, ако продукта е наличен на склад.